• ​Moniammatillista osaamista

    ​Moniammatillista osaamista

    Vahvaa sosiaalialan osaamista täydennettynä psykiatrisella erityisosaamisella – perheiden tarpeisiin valitut työntekijät ja kootut työryhmät, myös erikoislääkärin konsultoinnein.

Meistä

Profiam Sosiaalipalvelut on tuottanut tasokkaita, erityisesti lapsiperheiden haasteisiin kohdentuvia palveluita vuodesta 2013 alkaen.

Profiam Sosiaalipalvelut - Logomo Konttori

Toimintamme lähtökohta on tarjota joustavia, tarvittaessa nopeasti käynnistettäviä ja vahvasti ammatillisia palveluita kuntien sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakkaiden tarpeisiin.

Kaikki toimintamme perustuu eettisten periaatteiden noudattamiseen sekä tekemistämme ohjaaviin arvoihin:

  • Ihmisen ja perheen arvostus
  • Rohkeus ja itsenäisyys lasten ja perheiden edun puolustamisessa
  • Herkkyys ja välittäminen
  • Tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus
  • Yhteistyökyky ja palvelualttius
  • Luovuus ja kehitysmyönteisyys

 

Nämä arvot ohjaavat vahvasti sekä palveluitamme että työyhteisön sisäistä toimintaamme ja takaavat näin palveluidemme laadukkuutta. Lisäksi noudatamme ISO 9001:2015 laatujärjestelmää. Tuottamamme lastensuojelupalvelut sekä muut perheitä tukevat palvelut toteutetaan aina perheiden tarpeisiin räätälöityinä ja ne perustuvat moniammatillisen osaamisen innovatiiviseen hyödyntämiseen: mm. sosiaalityöntekijät, psykologit, psykiatrian erikoislääkärit, psykoterapeutit, (psykiatriset) sairaanhoitajat, perheohjaajat, ammatilliset tukihenkilöt ja erityisopettajat joustavin kokoonpanoin.

Profiam Sosiaalipalvelut Oy on 100% suomalaisomisteinen, kotimainen yritys. Henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys ovat meille tärkeitä. Olemmekin saaneet sekä Perheystävällinen työpaikka että Great Place to Work -sertifikaatit. Olemme myös tutkitusti Suomen paras työpaikka 2022 (GPTW).

 PYT_logo_rgb_PIENI.png Sertifioitu MARRAS 2019-2020pieni.png

Tietosuoja ja henkilörekisterit

Käytämme EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten täyttämiseksi ja rekisterien helppokäyttöisyyden edistämiseksi Suomen asiakastieto Oy:n GDPR-palvelua. Käytössämme on tilaajarekisteri mm. toimivan kuntayhteistyön varmistamiseksi. Palveluun ja Profiamin rekisteriin tietojasi tarkastamaan pääset tästä: https://gdpr.asiakastieto.fi/#/identify/profiam-sosiaalipalvelut-oy

Rekisteriseloste Tilaajarekisteri

Rekisteriseloste Henkilöstöhallinnan rekisteri

Omavalvontasuunnitelma(t)

Omavalvontasuunnitelma / Varsinais-Suomi

Omavalvontasuunnitelma / Pirkanmaa ja Kanta-Häme

Omavalvontasuunnitelma / Keski-Suomi

Omavalvontasuunnitelma / Uusimaa