Parisuhdekurssilla löydetään keinoja toimivaan vuorovaikutukseen uusperheen parisuhteessa sekä vahvistetaan uusperheen vanhemmuutta

Järjestämme uuspareille parisuhdetta ja vanhemmuutta vahvistavan kurssin sisältäen kaksi lauantaita Turussa Logomolla: 24.9. klo 10-15 ja 8.10. klo 10-15.

Kurssille mahtuu 5-6 paria ja se soveltuu pareille, joilla ei ole henkistä tai fyysistä väkivaltaa eikä akuuttia kriisiä. Molempiin kurssipäiviin sisältyy Logomon Kitchenin maittava brunssi. Päivät rakentuvat luennoista, demonstraatioista ja harjoituksista. Parit työskentelevät kurssin harjoituksissa vain oman puolisonsa kanssa.

Tutkimukset vahvistavat, että parisuhteen tila ja vanhemmuuden laatu kulkevat käsi kädessä. Tahdolla ja taidolla –malli on kehitetty Väestöliitossa kansainvälisiä tutkimustuloksia ja ennalta ehkäiseviä ohjelmia hyödyntäen. Tahdolla ja taidolla –malli on tutkitusti vaikuttava ja sillä saavutetut tulokset ovat osoittautuneet laadultaan myös pysyviksi.

Kurssin kokonaishinta on 100 € / pari sisältäen brunssin molempina kurssipäivinä. Kurssimaksu laskutetaan kurssin jälkeen.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset (viim. 14.9.):

Maippi Huuskonen, perheterapeutti, uusperheneuvoja, erityisopettaja
p. 040-1303204
maippi.huuskonen@profiam.fi

Heli Pohjasniemi, psykologi
p. 040-9696529
heli.pohjasniemi@profiam.fi

Profiam Sosiaalipalvelut Oy

Kiinnostuitko yrityksestä tai sen palveluista?

Ota yhteyttä