Meistä

Profiam Sosiaalipalvelut on tuottanut tasokkaita, erityisesti lapsiperheiden haasteisiin kohdentuvia palveluita vuodesta 2013 alkaen.

Toimintamme lähtökohta on tarjota joustavia, tarvittaessa nopeasti käynnistettäviä ja vahvasti ammatillisia palveluita kuntien sosiaalihuollon ja lastensuojelun asiakkaiden tarpeisiin.

Kaikki toimintamme perustuu eettisten periaatteiden noudattamiseen sekä tekemistämme ohjaaviin arvoihin.
 

Ihmisen ja perheen arvostus

Rohkeus ja itsenäisyys lasten ja perheiden edun puolustamisessa

Herkkyys ja välittäminen

Tasa-arvo ja oikeudenmukaisuus

Yhteistyökyky ja palvelualttius

Luovuus ja kehitysmyönteisyys

Nämä arvot ohjaavat vahvasti sekä palveluitamme että työyhteisön sisäistä toimintaamme ja takaavat näin palveluidemme laadukkuutta. Lisäksi noudatamme ISO 9001:2015 laatujärjestelmää. Tuottamamme lastensuojelupalvelut sekä muut perheitä tukevat palvelut toteutetaan aina perheiden tarpeisiin räätälöityinä ja ne perustuvat moniammatillisen osaamisen innovatiiviseen hyödyntämiseen: mm. sosiaalityöntekijät, psykologit, psykiatrian erikoislääkärit, psykoterapeutit, (psykiatriset) sairaanhoitajat, perheohjaajat, ammatilliset tukihenkilöt ja erityisopettajat joustavin kokoonpanoin.

Profiam Sosiaalipalvelut Oy on 100% suomalaisomisteinen, kotimainen yritys. Henkilöstön hyvinvointi ja viihtyvyys ovat meille tärkeitä. Olemmekin saaneet sekä Perheystävällinen työpaikka että Great Place to Work -sertifikaatit. Olemme myös tutkitusti Suomen paras työpaikka 2022 (GPTW).

 

STL_suomalaisen_tyon_liiton_jasen_sininen_rgb.png   Sertifioitu_MARRAS_2019-2020pieni.png   PYT_logo_rgb_PIENI.png

toimisto.jpeg


Nayttokuva_2023-01-09_120842.png

 

Tietosuoja ja henkilörekisterit

Käytämme EU:n tietosuoja-asetuksen vaatimusten täyttämiseksi ja rekisterien helppokäyttöisyyden edistämiseksi Suomen asiakastieto Oy:n GDPR-palvelua. Käytössämme on tilaajarekisteri mm. toimivan kuntayhteistyön varmistamiseksi. Palveluun ja Profiamin rekisteriin tietojasi tarkastamaan pääset tästä:

https://gdpr.asiakastieto.fi/#/identify/profiam-sosiaalipalvelut-oy

Rekisteriseloste: Tilaajarekisteri

Rekisteriseloste: Henkilöstöhallinnan rekisteri

 

Omavalvontasuunnitelma(t)

Omavalvontasuunnitelma: Varsinais-Suomi

Omavalvontasuunnitelma: Pirkanmaa ja Kanta-Häme

Omavalvontasuunnitelma: Keski-Suomi

Omavalvontasuunnitelma: Uusimaa