Asiantuntijakonsultaatio

 

Tarjoamme yksittäisten asiantuntijoiden konsultoivaa tukea kuntien tueksi erilaisiin tarpeisiin. Kaipaatte sitten säännöllistä konsultoivaa tukea tiimille tai yksittäistä konsultaatiota tiettyyn asiakastilanteeseen tai teemaan liittyen, olemme käytettävissä. Yli 100 osaajan joukkoomme mahtuu erityisosaamista laaja-alaisesti ja kattavasti.


Konsultoivia asiantuntijoitamme ovat mm.:

Heidi
Jussila
Psykiatrian ja lastenpsykiatrian erikoislääkäri (LT), päihdelääketieteen erityispätevyys
Heidillä on monipuolinen osaaminen ja kokemus psykiatrian eri osa-alueilta (päihdepsykiatria, aikuispsykiatria, lastenpsykiatria) ja vahva lastensuojelutyön orientaatio.
Hannele
Metsäranta
Sosiaalityöntekijä
Hannelella on yli 30 vuoden työkokemus sosiaalityöstä, pääosin lastensuojelusta. Lisäkoulutukset lastensuojeluun, kasvatus- ja perheneuvontaan, lastensuojelun edunvalvontaan ja lähisuhdeväkivaltaan liittyen antavat vahvan lisäosaamisen ja työnohjaajakoulutus valmiudet tukevaan, konsultoivaan työotteeseen.
Juha-Matti
Pajula
Kriisi- ja traumapsykoterapeutti (ET), Mielenterveyshoitaja
Juha-Matin 20 vuoden työkokemus aikuispsykiatrialta ja yli 10 vuoden työkokemus lastensuojelun asiantuntijatyöstä yhdistettynä vankkaan terapiatyön osaamiseen ja kokemukseen antavat erinomaiset edellytykset lastensuojeluorientaatiolla toteutettavaan aikuispsykiatriseen tai kriisi- ja traumatyöhön liittyvään konsultoivaan tukeen.